Uvod

Istorija

Privreda

Turizam

Kultura

Obrazov.

Sport

Opština

   
 
   

:: Kontakt

Pisite nam!
 
   

:: Preporučujemo

 
   
   
 
   
     
 

Lazar Šarčević   (5. jul 2005)

valdi@cg.yu ::

Rođen sam u Beranama. Osam godina sam živio u Danilovgradu. Sada živim u Podgorici i imam 10 godina. U Danilovgradu su mi baba i deda. Više volim Danilovgrad nego Podgoricu. Tamo sam odrastao. Mnogo sam srećan zbog ovog sajta o Danilovgradu.

Lazar
 

 
     
 

Mina Rix   (28. jun 2005)

sunmusic7@bigpond.com.au ::

Kakvo iznenadjenje!
S vremena na vrijeme ukucam »Danilovgrad« i uvijek naiđem na iste sajtove.
Ovo je zaista fantastičan sajt koji je obuhvatio svaki čarobni kutak Danilovgrada.
Sada imam priliku da pokažem suprugu gdje sam odrasla.
"Keep up the good work"
     Mina Rix,
     Australija
 

 
     
 

Tijana Pavićević   (7. jun 2005)

tijanap@gmail.com  ::

Dragi svi,

sajt je izuzetan. Konačno se Danilograd pridružio ostalim gradovima Crne Gore, ali i svijeta. Cijeli sajt je napravljen izuzetno stilski ukusno i predstavlja odličnu prezentaciju našeg grada. Manju zamjerku bih našla fotografijama koje se tiču sadašnjeg izgleda grada, jer mi se čini da su mogle biti bolje odrađene, sa malo vise fotografija zanimljivih mjesta, a ne samo praznih ulica i nekih možda i nevažnih zgrada. Možda bi bilo zanimljivo i napraviti fotografsku paralelu nekada i sada - pa fotografisati ista mjesta sa crno-bijelih fotografija.

A sada i ona malo ružnija slika našeg grada. Ne znam da li je neko od Vas u skorijem vremenu šetao gradom. Park, koji je pretpostavljam namijenjen prije svega odmoru starijih građana i djece u prirodi je pretrpan raznim otpadom, razbijenim pivskim bocama, a nađe se i poneki korišćeni špric i igla. Ulice grada, takođe ne odaju neku bolju sliku, jer se smeće nalazi na svakom koraku. Imamo dvije fontane, gdje me prosto strah da odvedem djecu, da se ne bi zarazila nečim, jer više i ne pamtim kada su ljudski očišćene. Vrhunac nekulture naših sugrađana, ali i neadekvatnog rada komunalnih službi je zapuštena obala rijeke Zete, koju je opština prije par godina betonirala, a trenutno niti je očišćena, samo djelimično je pokošena, a u plićaku se nalaze djelovi automobila.

Gospodo, nadam se da će ovaj mail doprinijeti da živimo u malo čistijem gradu, sa malo kulturnijim građanima, a ako Opština nema sredstava ili ljudskih kapaciteta dovoljno, možemo uraditi nešto po uzoru na Cetinje ili Podgoricu, gdje su unajmljeni sezonski radnici sa Biroa rada ili organizovati neke dobrovoljne akcije. Razmislite.

Sa postovanjem.

 
     
 

Jovanović Žarko   (6. jun 2005)

mii30couple@yahoo.com ::

Šta drugo reći nego - svaka čast!

Vidi se da je ovome gradu bio potreban gradonačelnik formata M. Vuletića. Samo da ne bude da sajt ažurirate jednom godišnje! Što više novih detalja i sajt će biti bolji!

Pozdrav za sve Danilovgrađane a posebno za webmastera!!!

 
     
 

Dr Brajović Aleksandar   (4. jun 2005)

freeab9@yahoo.com ::

Poštovani, jako sam prijatno iznenađen web prezentacijom Danilovgrada, što je i bilo potrebno na našem internet nebu.

Sama prezentacija je odlično urađena i u pogledu dizajna i u pogledu sadržaja. Odmah se stiče utisak da je Danilovgrad sa okolinom vrlo atraktivno područje za mnoge djelatnosti, ali istovremeno da traži dodatni podsticaj u smislu ulaganja kako bi se potencirale njegove mogućnosti. Drugim riječima, mnoge stvari iz korijena treba mijenjati, pa makar se služili postojećim sredstvima.

Ono što bih želio da uočim u Vašim aktivnostima jeste briga za okolinu u kojoj zivimo. Instalacija kontejnera u Spužu je veliki korak naprijed, ali i nedovoljan, jer su deponije smeća svuda oko nas. Takođe, lično, vrlo rado bih učestvovao u akcijama pošumljavanja (recimo, Spuške galvice, koju smo, zalud, par puta pošumljavali), kao i akcija dodjele besplatnih sadnica voća u cilju stimulisanja poljoprivredne proizvodnje.

Eto, toliko za sada. U svakom slučaju, želim da vam čestitam objavljivanje sajta moje Opštine na web nebu, sa željom da sa razumijevanjem ispoštujete primjedbe i komentare posjetilaca sajta, koji je, ponavljam - izvanredan.

Uz želju za uspjehom u daljem radu, primite srdačan pozdrav!

S poštovanjem,

Dr Brajović Aleksandar, Spuž

Spec. preventivne i dječije stomatologije

 
     
     
     
 

. •